Dermatologe
Dr. Karen Medaer

Dokter Karen Medaer studeerde in 2010 af als arts aan de Universiteit Antwerpen met grootste onderscheiding. Daarna specialiseerde ze zich gedurende de volgende vier jaren in de klinische dermatologie in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. 

Ze volgde eveneens een opleiding tot esthetisch/cosmetisch arts voor het toepassen van lasertherapie, spierrelaxatie, fillers en draden. Ze werd hiervoor opgeleid door specialisten uit binnen- en buitenland (o.a. Amsterdam, Londen, Parijs) en volgt jaarlijks meerdere trainingen om de huidige technieken te perfecioneren. 

In 2014 startte ze een dermatologische praktijk in Aartselaar.

Ze is geaccrediteerd, waardoor u een hogere terugbetaling geniet en door continue bijscholing toegang krijgt tot de recentste medische kennis, modernste technieken en behandelingen. Ze is niet toegetreden tot de conventie.

Dermatologe
Dr. Nathalie Duchateau

Dr. Duchateau is aanwezig op maandag en woensdag.

Ze studeerde in 2009 af aan de Universiteit Antwerpen met grootste onderscheiding. Ze vervolledigde haar opleiding geneeskunde met 1 jaar Algemene Chirurgie en 3,5 jaar Dermatologie en Venereologie. Ze specialiseerde zich in dermatochirurgie aan het Centre Hospitalier Universitaire te Bordeaux, Frankrijk. Ze volgde een bijkomende opleiding in dermato-oncologie en dermatochirurgie aan de Universiteit van Versailles in Parijs en deed een fellowship dermatologische oncologie en Mohs' chirurgie te Buenos Aires, Argentinië.

U kan bij Dr. Duchateau terecht voor algemene huidproblemen, het vermoeden van huidkanker en de behandeling van goedaardige en kwaadaardige huidletsels.

Ze is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie en van de European Academy of Dermatology and Venereology.

Dr. Duchateau is geaccrediteerd, waardoor u een hogere terugbetaling geniet en door regelmatige bijscholing toegang krijgt tot de meest recente medische kennis en behandelingen. Ze is niet toegetreden tot de conventie.