Praktische info

Bij vragen of problemen kan u de arts bij voorkeur per mail bereiken (info@drmedaer.be) of bij dringende problemen telefonisch (03/ 336 22 23 / 8u - 20u).

Breng steeds uw identiteitskaart, SISkaart en klevers van het ziekenfonds mee. Daarnaast is het belangrijk een lijst van al uw geneesmiddelen mee te nemen, alsook van de behandelingen die u reeds volgde voor het probleem waarvoor u consulteert. Indien het magistrale bereidingen betreft, kan u best de tubes meebrengen.

Een afspraak voor een behandeling kan pas plaatsvinden nadat er vooraf tijdens een consultatie voldoende uitleg is gegeven.

Een afspraak is een deel van de werktijd die speciaal voor u gereserveerd wordt. Gelieve een afspraak minimum 48 uur voordien te annuleren indien u deze niet kan nakomen. Zo biedt u iemand anders de mogelijkheid om sneller te worden geholpen. Wij behouden ons het recht u een administratieve kost (20 euro) aan te rekenen indien u uw afspraak niet tijdig annuleert. 

De avondraadpleging is er bij voorkeur voor patiƫnten die overdag niet op raadpleging kunnen komen. Wie een avondafspraak niet nakomt, kan geen nieuwe avondafspraak krijgen en dient dus overdag te komen.

De praktijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Medische vertegenwoordigers kunnen enkel een afspraak maken per mail (info@drmedaer.be).